Ми смо лабораторија у којој се изводе експерименти развоја организације


15.11.2013. - 13:18
У интервјуу за ФТН Новине, доц. др Бојан Лалић, нови директор Департмана за Индустријско инжењерство и менаџмент, истиче да је рад са студентима и даље примаран, али и да је потребно мотивисати професоре, а они студенте како бисмо добили одличан резултат.

Менторство и сарадња са проф. др Драгутином Зеленовић и проф. др Илијом Ћосић, као и рад у иностранству, заслужни су за његов професионални развој и велико искуство које има као најмлађи директор у историји Департмана за ИИМ.

"Свестан сам да нема идеалних система у коме смо сви срећни и задовољни, али наш систем мора да буде изграђен баш онако како учимо студенте. Ми смо лабораторија у којој се изводе експерименти развоја организације." истиче доц. Лалић за ФТН Новине.

Свестан чињенице да смо понекад "сами себи препрека", доц. Лалић се и даље води Гандијевом мантром "Буди промена коју желиш да видиш око себе" и верује да она даје добар оквир професионалног развоја, развоја међуљудских односа и комуникације на департману, као и у животу уопште.

Поносан на институцију којој припада, говори о својим тежњама и будућим плановима на Департману за ИИМ, а цео интервју са доц. др Бојаном Лалић, можете прочитати у новом броју ФТН новина.