Асистент-мастер Петар Јањатовић


Недостаје слика

Петар Јањатовић

Асистент-мастер


Телефон
E-mail
Академско звањеАсистент-мастер
Тренутно нема података о биографији запосленог!
Асистент-Мастер
01.01.2017.
Радно местоОдДоОрганизациона јединица
Стручни сарадник-Лаборант01.12.2016.Катедра за материјале и технологије спајања
Сарадник у настави01.12.2014.01.11.2016.Катедра за материјале и технологије спајања
ЗвањеУжа научна областВисокошколска установаДатум избора
Асистент-мастерМатеријали и технологије спајањаФакултет техничких наука01.01.2017.
Сарадник у наставиМатеријали и технологије спајањаФакултет техничких наука01.12.2015.
Сарадник у наставиНаука о материјалима и инжењерски материјалиФакултет техничких наука01.12.2014.