Асистент Лазар Милић


Недостаје слика

Лазар Милић

Асистент


Телефон
E-mail
Академско звањеАсистент
Тренутно нема података о биографији запосленог!
Асистент-Мастер
05.11.2020.
Тренутно нема историјских података о чланству запосленог!
ЗвањеУжа научна областВисокошколска установаДатум избора
АсистентМехатроника, роботика и аутоматизација и интегрисани системиФакултет техничких наука05.11.2020.