Први ФТН Хакатон - What the Hack?


13.04.2018. - 14:00 

Факултет техничких наука од 18. до 20. маја 2018. године организује свој први Хакатон.

Хакатон је намењен свим бившим, садашњим и будућим студентима ФТН-а.
С обзиром на профиле које образује, ФТН је тренутно најатрактивнији на тржишту знања а опредељење да, и по условима студија „заузме високо место у друштву најбољих“ и максимално унапреди и приближи најбољим светским стандардима, изражено је и кроз поруку организатора овог Хакатона: Improve Students` Experience, која ће одредити и тему такмичења.

Хакатон је форма интензивног такмичења иновативних и креативних тимова који треба да одговоре на изазове и реше постављени задатак у кратком временском периоду.
Сврха овог догађаја далеко превазилази такмичења сличног типа јер се организује, не само у циљу подстицања нових идеја, размена знања и вештина и међусобну спознају капацитета и потенцијала тимског рада, студената из различитих области науке, већ и као прилика за промоцију вредности студентима и средњошколцима.

Поред поменутог контекста, посебно се наглашава промоција вредности, због чега су предвиђена и атрактивна, научно-популарна предавања, изложбе, али и радионице које промовишу здрав начин живота.

Рок за пријаве је до 7. маја.

Више информација можете пронаћи на:
http://ftnhack.rs/
Званична Facebook страница Хакатона
Званични Instagram профил Хакатона
 

  • Није могуће приказати слику.