Сајам и конференција EV days


08.09.2023. - 12:58 

Electric Vehicle Days је сајам и конференција, посвећена електромобилности која представља ново глобално технолошко решење транспорта људи и робе. Ове године EV days одржаће се 14. и 15. септембра 2023. године на Новосадском сајму.

Организатори ове манифестације су Факултет техничких наука, Универзитет у Новом Саду и компанија Нинамедиа, у сарадњи са РТС-ом као медијским партнером.

Догађај је осмишљен као интерактивно искуство које ће окупити водеће компаније из области аутомобилске индустрије, произвођаче компоненти, делова и софтвера за аутомобилску индустрију, пуњача и пратеће инфраструктуре за електрична и хибридна возила. Панеле ће представљати најпознатија имена из сфере аутомотив индустрије из региона, врхунски стручњаци, као и студенти.

На догађају ће бити присутни представници државних, локалних и регионалних институција повезаних са предметном облашћу, као и представници компанија који имају искуство односно планирају увођење решења, базиране на електромобилности, у своје пословање.

EV days ће бити организован из неколико сегмента који ће на потпун начин представити све актуелности везане за ову тему и дати могућност свим учесницама да се на директан начин представе и презентују посетиоцима догађа као и широј публици путем средстава комуникације.

EV days ће имати излагачки део као и конференцију организовану у неколико панела што ће посетиоцима дати прилику да се упознају са целинама који прате животни пут електричних и хибридних возила. Своје искуство и знање кроз панел дискусије и key-note предавања, поделиће говорници из највећих светских организација која се тичу најновијих технологија везаних за електрична и хибридна возила.

Кроз интерактивне панел дискусије размотриће се многобројна питања и дилеме посетиоца. Излагачки део омогућиће посетиоцима да тестирају електрична возила, пуњаче као и да се упознају са компонентама електричних возила.

Више информација о овом догађају можете погледати на сајту EV days.