M:tel летња академија за студенте ИКТ усмерења


18.04.2024. - 11:19

Компанија м:тел ове године по први пут оганизује летњу академију у којој ће студенти електротехничких факултета имати  прилику да упознају пословне процесе и технологије, осете тимски дух и увиде разлику између академског и професионалног рада.
Програм м:тел летње академије обухвата области из света технологија које су изузетно атрактивне на тржишту рада за будуће инжењере. Студент бира једну од понуђене четири области праксе а након тога се формирају групе које ће уз подршку ментора сарађивати тимски, јер су задаци унутар програма праксе повезани и чине део реалних процеса који се дешавају у пословном амбијенту компаније. Досадашња позитивна искуства студената који су обавили праксу у m:tel-у потврђују да је организовање праксе значајно за студенте јер им омогућава увид у пословни амбијент и савремен свет технологија, чиме су спремни за тржиште рада по завршетку студија.

Реализација праксе је планирана за август 2024. године а пријаве трају до 15. јуна 2024. године.

Више информација о самој пракси и начину пријаве пронађи на сајту: www.mtel.ba/praksa

Компанија m:tel наставља да пружа подршку и улаже у развој и образовање будућих стручних кадрова којима су врата њихове компаније увек отворена.