Пракса у компанији INTENS


02.12.2019. - 08:28 

Intens, домаћа IT компанија, организује праксу за заинтересоване студенте у трајању од једног до три месеца.

- Процес селекције кандидата за праксу почиње пријавом на posao@intens.rs, где је потребно доставити кратку биографију. Предност ће имати студенти завршних година и мастер студија.

- Одабрани кандидати добиће тест пројекат као домаћи задатак и након тога следи интервју.

- Трајање праксе је четири недеље.

- Уз помоћ више ментора, тим практиканта радиће на развоју web апликације осмишљене за потребе стручне праксе у Java програмском језику, користећи Spring framework, Hybernate и Angular 8. Циљ праксе јесте да практиканти, радећи у тиму, у агилном окружењу, примене и усаврше знање стечено на факултету.


О КОМПАНИЈИ:
Intens је домаћа IT компанија, основана 2000. године са циљем да буде кућа талентованих програмера који стварају изузетна решења. Intens тренутно броји око 60 информатичких инжењера специјализованих у водећим технологијама: Java open source, Microsoft .Net, mobile (Android, iOS) и PHP.

Intens-ови клијенти су пре свега софтверске фирме лоциране у Америци, Канади и Европи, њихови производи су углавном веома комплексни информациони системи. Интенсови тимови најчешће раде у блиској сарадњи са развојним одељењима клијената, обично као део великог интернационалног пројектног тима.

Осим пружања услуга клијентима Интенс има и тимове за развој сопствених производа. Такође, Intens је проширио делатност и на услуге које нису стриктно програмерске – услуге администрације система, као и на пружање техничке подршке клијентима (second level customer support).

Јуниори доносе нова знања и идеје, уносећи свежину и нову енергију коју Интенс зна да препозна и цени. С друге стране, искуснији програмери применом знања стеченог годинама пружају осећај стабилности, представљајући својеврстан стуб око ког су изграђена посебна решења у области IT-ја, на која је Intens поносан.  

Контакт особа
Дуња Стојаковић
Менаџер људских ресурса
Мејл: dunja.stojakovic@intens.rs

Web site: www.intens.rs
Facebook: https://www.facebook.com/Intens.software/
Instagram: https://www.instagram.com/intens_software/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/intens