Асистент Игор Граић


Недостаје слика

Игор Граић

Асистент


Телефон
E-mail
Академско звањеАсистент
Тренутно нема података о биографији запосленог!
Асистент
01.12.2023.
ЗвањеУжа научна областВисокошколска установаДатум избора
АсистентПроизводни и услужни системи, организација и менаџментФакултет техничких наука01.12.2023.
АсистентПроизводни и услужни системи, организација и менаџментФакултет техничких наука01.12.2020.
АсистентПроизводни и услужни системи, организација и менаџментФакултет техничких наука01.12.2017.
Сарадник у наставиПроизводни и услужни системи, организација и менаџментФакултет техничких наука01.04.2017.
Сарадник у наставиПроизводни и услужни системи, организација и менаџментФакултет техничких наука01.04.2016.