Асистент Танасије Јојић


Недостаје слика

Танасије Јојић

Асистент


Телефон021/485-2357
E-mail
Академско звањеАсистент

Рођен у Новом Саду, основну и средњу школу завршио у Старој Пазови.
Основне академске студије завршио 2016. год. одбранивши бечелор рад под називом: „Бродске преводнице у Хидросистему ДТД и подлоге за реконструкцију погонских механизама“, а мастер академске студије 2017. год. одбранивши мастер рад под називом: „Специфичне машине и уређаји са хоризонталним ужетом као носећим елементом - зиплине“.
Током студија био је стипендиста Фонда за младе таленте Министарства омладине и спорта, Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Општине Стара Пазова, као и Питомац Српског привредног друштва Фондације „Привредник“.
Запослен као асистент за ужу научну област Пројектовање и испитивање машина и конструкција, транспортна техника и логистика на Катедри за машинске конструкције, транспортне системе и логистику Департмана за механизацију и конструкционо машинство.

НазивУ Установи
Бродске преводнице у Хидросистему ДТД и подлоге за реконструкцију погонских механизама

Диплома

Машинско инжењерство

Факултет техничких наука

2016

Специфичне машине и уређаји са хоризонталним ужетом као носећим елементом - zipline

Мастер рад

Машинско инжењерство

Факултет техничких наука

2017

ЗвањеУжа научна областВисокошколска установаДатум избора
АсистентПројектовање и испитивање машина и конструкција, транспортна техника и логистикаФакултет техничких наука01.03.2024.
АсистентПројектовање и испитивање машина и конструкција, транспортна техника и логистикаФакултет техничких наука01.03.2021.
АсистентПројектовање и испитивање машина и конструкција, транспортна техника и логистикаФакултет техничких наука01.03.2018.
Сарадник у наставиПројектовање и испитивање машина и конструкција, транспортна техника и логистикаФакултет техничких наука01.03.2017.