Асистент-мастер Игор Русковски


Недостаје слика

Игор Русковски

Асистент-мастер


Телефон
E-mail
Академско звањеАсистент-мастер
Тренутно нема података о биографији запосленог!
Асистент
31.12.2021.
Тренутно нема историјских података о чланству запосленог!
ЗвањеУжа научна областВисокошколска установаДатум избора
Асистент-мастерГеоинформатикаФакултет техничких наука31.12.2018.