Асистент - др наука Миња Болесников


Недостаје слика

Миња Болесников

Асистент - др наука


Телефон
E-mail
Академско звањеАсистент - др наука
Тренутно нема података о биографији запосленог!
Асистент са докторатом
01.05.2021.
Тренутно нема историјских података о чланству запосленог!
ЗвањеУжа научна областВисокошколска установаДатум избора
Асистент - др наукаПроизводни и услужни системи, организација и менаџментФакултет техничких наука01.05.2021.