Сарадник у настави Николина Ћирић


Недостаје слика

Николина Ћирић

Сарадник у настави


Телефон
E-mail
Академско звањеСарадник у настави

Рођена је 1998. године у Београду. Гимназију у Младеновцу завршила је 2017. године. Похађала је Програм геонаука Истраживачке станице Петница.
Основне академске студије геологије завршила је 2020. године на Рударско-геолошком факултету у Београду и стекла звање геолог. Студије регионалне геологије на истом факултету завршава 2022. године и стиче звање дипломирани инжењер геологије. Мастер студије на Рударско-геолошком факултету из области регионалне геологије завршава 2023. године. Одбраном мастер рада на тему “Тектонске и литостратиграфске карактертсике стенских формација на подручју централне Шумадије” стиче звање мастер инжењер геологије.
Има наставно и  педагошко искуство као сарадник на Програму геонаука Истраживачке станице Петница од 2018. године, где учествује у организацији  семинара  из области геонаука, држи предавања и ментор је неколико истраживачких радова полазника. Радила је у привреди, у области геолошких истраживања и уређивања научних публикација. Такође је учествовала у промоцији геонаука у оквиру различитих организација и манифестација (Ноћ истраживача, Вишњан и других).
Од јануара 2023. године изабрана је у звање сарадника у настави из области геолошког инжењерства на Катедри за геотехнику и саобраћајнице Факултета техничких наука у Новом Саду.
Области њеног професионалног интересовања су геодинамика, тектоника и инжењерска геологија. Аутор је неколико научних и стручних радова из наведених области, као и учесник различитих конференција, семинара, курсева и конгреса.
Члан је Српског геолошког друшта (СГД) и Коморе рударских и геолошких инжењера Србије.
Живи и ради у Новом Саду. Говори енглески језик, а служи се и француским језиком.

Сарадник у настави
15.01.2023.
Тренутно нема историјских података о чланству запосленог!
НазивУ Установи
Тектонске и литостратиграфске карактертсике стенских формација на подручју централне Шумадије

Мастер рад

Гео-науке

Рударско-геолошки факултет

2023

Геолошка грађа Југоисточних падина Космаја (Србија)

Основне студије (по старом)

Гео-науке

Рударско-геолошки факултет

2020

Геолошке карактеристике јединица Источно-Вардарских офиолита (Централна Србија)

Основне студије (по новом)

Гео-науке

Рударско-геолошки факултет

2022

Критеријум продукцијеОпис
(М23) Рад у међународном часописуЋирић Н.: Геолошки развој централног дела планине Космај, Геолошки анали Балканскога полуострва, 2019, пп. 61-62, ИССН 0350-0608
(М24) Рад у часопису међународног значаја верификованог посебном одлукомMales M., Randjelovic N., Krstekanic N., Kostić B., Ćirić N., Stojadinović U.: New insights into tectonic relations between the Eastern Vardar Ophiolitic and Serbo-Macedonian units: Inferences from a microtectonic study in central Serbia, Geološki anali Balkanskoga poluostrva, 2023, ISSN 0350-0608
(М28) Уређивање међународног научног часописаЋирић Н.: Подршка уредничком процесу за академске истраживачке часописе (Minerals, JImaging, Eng). Организовање процеса рецензије за поднете радове и координација уредничких одлука. Комуницирање између страна укључених у процес објављивања., Minerals — Open Access Mining & Mineral Processing Journal, 2022, ISSN 2075-163X
ЗвањеУжа научна областВисокошколска установаДатум избора
Сарадник у наставиГеоинформатикаФакултет техничких наука15.01.2023.