Асистент Соња Голић


Недостаје слика

Соња Голић

Асистент


Телефон
E-mail
Академско звањеАсистент
Тренутно нема података о биографији запосленог!
Асистент
27.02.2023.
Тренутно нема историјских података о чланству запосленог!
ЗвањеУжа научна областВисокошколска установаДатум избора
АсистентРачунарска графикаФакултет техничких наука27.02.2023.