Konkurs


04.11.2015. - 15:09 

UNIVERZITETSKI PROGRAM PROFESIONALNE PRAKSE STUDENATA U 2015/2016. GODINI U PREDUZEĆIMA: VOJVOĐANSKA BANKA A.D., UNIVEREXPORT DOO, STYLOS DOO I AMB GRAFIKA A.D.

Osnovni cilj saradnje između Univerziteta i ovih preduzeća u sprovođenju Programa profesionalne prakse je da se što većem broju studenata završnih godina fakulteta Univerziteta u Novom Sadu omogući da steknu praktična znanja, veštine i potrebno iskustvo za obavljanje poslova u struci za koju završavaju školovanje, kao i osposobljenost za praktičnu primenu stečenih teorijskih znanja u realnom radnom okruženju.

Grad Novi Sad je inicijator i predlagač da se Program sprovede u organizacijama čiji su predstavnici članovi Privednog saveta Grada Novog Sada, kao savedotavnog tela Gradonačelnika Grada Novog Sada.
Trajanje radne prakse - šest meseci

PRAVO PRIJAVLjIVANjA

Učesnici u Programu mogu da budu:
 -  studenti fakulteta u sastavu Univerziteta u Novom Sadu na studijama trećeg stepena po Zakonu o visokom obrazovanju,
 -  studenti na studijama drugog stepena,
 -  studenti završnih godina studija prvog stepena koji su odslušali sve predmete predviđene studijskim programom, i
 -  studenti završnih godina studija prvog stepena.

OSNOVNE INFORMACIJE

Program će se realizovati u periodu od decembra 2015. godine do jula 2016. godine, a profesionalna praksa koju će izabrani kandidati – studenti učesnici u Programu obavljati traje šest meseci po 25 časova nedeljno, i započinje danom  zaključenja  ugovora kojim se regulišu međusobna prava i obaveze u vezi sa realizacijom profesionalne prakse između odabranih kandidata i kompanije. Rad svakog stažiste će pratiti odabrani mentor.

U skladu sa principom jednakih mogućnosti, ohrabruju se osobe ženskog pola, pripadnici nacionalnih manjina kao i osobe sa invaliditetom da se prijave na Konkurs.

POTREBNA DOKUMENTACIJA:
 -  popunjeni elektronski prijavni formular koji se nalazi na sajtu Univerzitetskog centra za razvoj karijere i savetovanje studenata (www.razvojkarijere.uns.ac.rs)
 -  CV (radna biografija) sa slikom u boji
 -  Skenirana potvrda od fakulteta o trenutnom statusu kandidata ili skenirana prva i poslednja strana indeksa, odnosno stranice gde je overen poslednji semestar - za studente

KONKURS JE OTVOREN DO 10. NOVEMBRA 2015.

Nepotpune i neblagovremeno podnete prijave neće biti razmatrane.
PREGLED TRAŽENIH PROFILA se nalazi na:www.razvojkarijere.uns.ac.rs