Презентација праксе ProDrive компаније Continental


13.03.2018. - 09:44 

Компанија Continental организује презентацију програма плаћене праксе ProDrive за студенте завршних година основних и постдипломских студија Факултета техничких наука,  као за оне који су недавно завршили факултет, 22.03.2018. године. Презентација ће се одржати од 15.15 - 16.00ч у амфитетатру Технолошког факултета.

Програм презентације:
- Упознавање са компанијом Continental, њеном историјом  и трендовима пословања
- Упознавање са програмом праксе Prodrive
- Упознавање са генералним директором компаније Continental

ProDrive програм је покренула компанија Continental како би пружила прилику студентима, и онима који су недавно завршили факултет, да започну своју каријеру у овој команији. Програм је осмишљен да, кроз систематичан приступ обучавању и развоју, омогући студентима да стекну практично искуство, као и да развију своје вештине и знања неопходна за успешну каријеру.

Програм траје укупно осам месеци и подељен је у две фазе. Прва фаза је упознавање са компанијом кроз једнодневне посете у периоду од маја до јуна. Друга фаза спроводи се у периоду од јула до децембра кроз плаћену праксу, која подразумева пуно радно време у оквиру компаније. Након успешног завршетка праксе, нуди им се могућност запослења у компанији Continental. Полазници програма се могу пријавити за рад у следећим секторима: индустријски инжењеринг, конструисање производа, логистика, људски ресурси, квалитет, леан, рачуноводство и управљање пројектима.

Рок за пријаву за програм праксе ProDrive је 05.04.2018. године и пријава се врши на овом линку.

Више информација о програму праксе можете видети у прилогу.
 

  • Није могуће приказати слику.
  • Није могуће приказати слику.