ФТН и ове године најбољи на бизнис трци


10.05.2024. - 09:02 

По трећи пут заредом, тим Факултета техничких наука учествовао је на Schneider Electric Novi Sad Business Run 24 и освојио прво место – појединачно и екипно, док је у конкуренцији мешовитих тимова заузео друго место. Трка је одржана у четвртак, 9. маја 2024. године на Петроварадинској тврђави, а пред учесницима је био изазов дуг 5 км.

Најбржи тркач нашег тима и победник трке у мушкој конкуренцији био је колега Душан Крстић, асистент – мастер на Департману за индустријско инжењерство и менаџмент. За њим су кроз цил? прошли колега Стефан Маринков са Департмана за рачунарство и аутоматику и ванредни професор Вук Врањковић са Департмана за енергетику, електронику и телекомуникације. У женској конкуренцији најбрже колегинице са ФТН-а биле су Катарина Маричић са Департмана за графичко инжењерство и дизајн, др Милена Милошевић са Департмана за рачунарство и аутоматику и др Ивана Јурич са Департмана за графичко инжењерство и дизајн.

На овогодишњој бизнис трци, највећем градском спортско-пословном догађају у Србији, учествовало је више од 2500 запослених из око 150 компанија, а Факултет техничких наука је представл?ало 50 колега.

Захвал?ујемо се свим колегама који су допринели да ФТН тим и ове године буде најуспешнији.
 

  • Није могуће приказати слику.
  • Није могуће приказати слику.
  • Није могуће приказати слику.