Презентација компаније Grundfos на ФТН-у


14.03.2024. - 12:52 

У среду, 20. марта 2024. године од 13.00 часова у Свечаној сали ФТН-а одржаће се презентација компаније GRUNDFOS SRBIJA DOO из Инђије за студенте машинства, електротехнике, мехатронике, рачунарства и аутоматике, индустријског инжењерства и менаџмента, инжењерства заштите животне средине и заштите на раду, као и друге студенте Факултета.

У оквиру презентације компанија ће приказати различите могућности запослења инжењера техничке струке, као и реализацију плаћених стручних пракси студената.

Компанија Grundfos је интернационална компанија која постоји више од 75 година и тренутно запошљава више од 20.000 радника широм света а бави се производњом пумпи за воду, са циљем заштите, поштовања и унапређења токова воде на Планети. Компанија је у претходном периоду запослила велики број младих инжењера, као и студената који су путем стручне праксе остали и засновали радни однос а добитник је сертификата Top Employer у Србији за 2024. годину.
Grundfos Srbija doo биће Platinum учесник на предстојећем Сајму запошљавања и пракси за студенте машинства и саобраћаја под називом CAREER FAIR који ће се одржати у априлу ове године на Факултету техничких наука.

Више о видовима сарадње компаније и студената можете погледати ОВДЕ.