Конкурс за 7. сезону студентске праксе „NIS Calling“


11.04.2023. - 09:17 

Компанија НИС позива студенте одабраних факултета да кроз седму сезону програма „NIS Calling“ започну плаћену праксу у компанији која је отворена за иновације, енергију и свеже идеје. На овај начин компанија пружа шансу младима да стекну искуство у области нафтне индустрије и примене своје знање у пракси.

На конкурс који је отворен до 24. априла могу се пријавити студенти треће, четврте и мастер студенти Рударско-геолошког, Машинског, Електротехничког, Економског, Техничког, Факултета организационих наука, Технолошко-металуршког, Саобраћајног, Правног, Природно-математичког, Факултета техничких наука и Хемијског факултета. Заинтересовани кандидати такође треба да поседују добро знање енглеског језика, као и познавање MS Office пакета.

Пријаве се могу поднети на https://posao.nis.rs/prijava/nis-calling-praksa-6, а 30 одабраних кандидата праксу ће започети почетком јула.

Једна од предности програма „NIS Calling“ је његова флексибилност јер омогућава полазницама да 480 радних сати праксе искористе током четири месеца и ускладе их са обавезама на факултету. Такође, програмом је предвиђено да сваки полазник добије свог ментора који прати његов рад и, у складу са унапред разрађеним планом, пружа му подршку током активности у компанији и током адаптације на нову средину. Студенти имају прилику да стекну и додатно образовање на Корпоративном универзитету компаније НИС, на којем предају реномирани домаћи и страни стручњаци из различитих области.  Предвиђено је да се пракса спроведе на локацијама НИС-а у Београду, Новом Саду, Зрењанину, Панчеву, Кикинди, Елемиру и Чачку.

У претходних шест сезона програма, праксу у НИС-у прошло је 170 полазника, од којих је 50 остало да ради у компанији.
 

  • Није могуће приказати слику.
  • Није могуће приказати слику.