Javni poziv za učešće u Žan Mone Letnjoj školi


11.05.2022. - 08:34 

Univerzitet u Novom Sadu, Fakultet tehničkih nauka i Pravni fakultet uz finansijsku podršku Izvršne agencije za obrazovanje i kulturu EU raspisuju JAVNI POZIV za učešće u Žan Mone Letnjoj školi „Informacione tehnologije u funkciji harmonizacije krivičnog procesnog prava Republike Srbije sa pravom Evropske Unije" koja će se održati u periodu od 11. - 17. jula 2022. godine na Pravnom fakultetu u Novom Sadu.

Cilj Letnje škole je da zainteresovani studenti kroz interdisciplinarni pristup steknu nova i prodube postojeća znanja i veštine iz oblasti pravne informatike i krivičnog procesnog prava.

Okvirni program Letnje škole dostupan je OVDE.

Pravo prijave na Javni poziv imaju studenti treće i četvrte godine osnovnih akademskih studija, studenti master akademskih studija i studenti doktorskih akademskih studija Pravnog fakulteta, Fakulteta tehničkih nauka i drugih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

Zainteresovani studenti mogu da se prijave slanjem prijave na obrascu koji se može preuzeti OVDE i motivacionog pisma u slobodnoj formi (najviše 1800 znakova).

Prijavu i motivaciono pismo poslati na adresu it4legalharmony@pf.uns.ac.rs najkasnije do 9. juna 2022. godine.

Nakon isteka roka za prijavu, sa prijavljenim kandidatima organizovaće se selekcioni intervju.

O rezultatima selekcije izabrani polaznici biće obavešteni do 16. juna 2022. godine.