KONKURS za izbor najboljih studentskih akademskih radova – TESLINA NAGRADA ZA MLADE


08.10.2019. - 09:44 

Konkurs se odnosi na projekte, master i završne radove koji su realizovani u periodu od 01. oktobra 2018. do 01. septembra 2019. godine, a koji su obrađivali teme iz energetike i tematski su vezani za delatnost članica PU “Elektromašinogradnja".

Predloge, uz obrazloženje dužine od 3000 do 4000 karaktera, dostavljaju nadležne fakultetske/univerzitetske katedre, pri čemu predloženi akademski radovi mogu imati najviše tri autora i moraju biti predstavljeni u obliku koji je uobičajen za naučne i stručne radove koji se objavljuju u naučnim i stručnim časopisima. Obim dostavljenih radova ne sme preći 16 kucanih stranica (sa svim pratećim tabelama, slikama i dijagramima) ispisanih Times New Roman slovima veličine 12.

Od prispelih predloga žiri bira pet najboljih za javnu prezentaciju na tradicionalnim TESLINIM DANIMA ENERGETIKE koji će se organizovati na Fakultetu inženjerskih nauka Univerziteta u Kragujevcu u decembru 2019.
godine.

Akademske radove i obrazloženja nadležnih katedara u pdf-formatu dostaviti najkasnije do 15. novembra 2019. godine na e-adresu: predsednik@elektromasinogradnja.com i fondacija.nikola.tesla@gmail.com.

Više informacija možete pronaći OVDE.