Konferencija "Inovacija - moja revolucija"


26.09.2019. - 13:26 

Kako bi se mladi inspirisali i pokrenuli na što kreativnije i efikasnije uključivanje na tržište rada, za studente Univerziteta u Novom Sadu održava se konferencija pod nazivom  "Inovacija - moja revolucija" 9. oktobra 2019. u Centralnoj zgradi Univerziteta u Novom Sadu.

Ova konferencija se održava u okviru kampanje “Moja inovacija” portala specijalizovanog za zapošljavanje na povremenim poslovima tokom školovanja www.danasradim.rs i u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Privrednom komorom Srbije, Ekonomskim fakultetom u Beogradu i Fakultetom tehničkih nauka u Novom Sadu.

Cilj Konferencije jeste upoznavanje i priprema mladih akademaca na izazove inovativne, kreativne ekonomije u uslovima digitalne ere u kojoj se prevazilaze brojne barijere, a mogućnosti profesionalnog napredovanja prevazilaze nacionalne granice, kao i pokretanje talentovanih mladih ljudi na proaktivniji pristup karijeri uz korišćenje ličnih talenata i afiniteta.

Učesnici konferencije su mnogobrojni stručnjaci u ovoj oblasti: pored uglednog svetskog inovatora profesora Dejana Ilića, u ulozi ambasadora ove inicijative i motivatora mladih pojaviće se dva uspešna domaća start up-a koji su našli svoje mesto na svetskom tržištu, mladi direktori u najpoznatijim svetskim tehnološkim kompanijama poput Google i Yandex, motivatori koji pokreću mlade na otkrivanje ličnih talenata i vrednosti, digitalni umetnik koji pomera tehnološke granice, itd.

Nakon konferencije u Novom Sadu, "Inovacija - moja revolucija" će se održati u Beogradu na Ekonomskom fakultetu 10. oktobra 2019. godine.

Više informacija možete pronaći OVDE, gde možete izvršiti i svoju prijavu za konferenciju, a PROGRAM SE NALAZI OVDE.