Održana Liga za zaposlene 2018


12.06.2018. - 13:44

Tokom letnjeg semestra održana je tradicionalna sportska manifestacija „Liga za zaposlene 2018“ na kojoj je veliki broj profesora, asistenata i zaposlenih u stručnim službama odmerilo svoje snage u malom fudbalu, basketu 3x3, stonom tenisu i šahu. Organizator Lige bila je Sportska organizacija „Tehničar“ sa ciljem podizanja svesti o značaju zdravog života ali i druženja što većeg broja zaposlenih.

U fudbalu je pobedu odnela ekipa „FTN univerzal“ koju su činili zaposleni različitih službi i departmana. Drugo i treće mesto osvojili su zaposleni na Departmanu za energetiku i procesnu tehniku odnosno Departmanu za grafičko inženjerstvo i dizajn. Za najboljeg igrača izabran je Janko Grubović, zaposlen u Odeljenju obezbeđenja FTN-a.

U basketu prvo mesto su odneli asistenti sa Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment, drugo mesto su osvojili zaposleni sa Departmana za računarstvo i automatiku, a treće mesto sa Departmana za inženjerstvo zaštite životne sredine i zaštite na radu. Za najboljeg igrača proglašen je asistent Marko Pavlović sa Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment.

U stonom tenisu, zlatna medalja je pripala prof. dr Darku Marčetiću sa Departmana za energetiku, elektroniku i telekomunikacije, a srebrna medalja dr Laslu Nađ, profesoru istog Departmana. Treće mesto pripalo je Anđelku Aleksiću, saradniku u nastavi Departmana za proizvodno mašinstvo.

Pobednik u šahu bio je dr Vladimir Rajs, docent na Departmanu za energetiku, elektroniku i telekomunikacije.

 

Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.