Takmičenje za studente i srednjoškolce - FTN Challenge


21.03.2017. - 13:28 

Jubilarno deseto po redu takmičenje studenata u rešavanju studije slučaja, kratkih idejnih prezentacija i debati održava se na Fakultetu tehničkih nauka 8. i 9. aprila (FTN Challenge), dok se takmičenje namenjeno srednjoškolcima održava 1 i 2. aprila 2017. godine (FTN Challenge Junior).

FTN Challenge
Studenti zainteresovani za ovaj tip takmičenja će imati priliku da se istaknu i pokažu svoje znanje kroz tri discipline: u rešavanju poslovnih studija slučaja (Case Study), kratkih idejnih prezentacija (Elevator Pitch) i debati. FTN Challenge organizuje udruženje studenata Industrijskog inženjerstva i menadžmenta - ESTIEM (European Students of Industrial Engineering and Management), Lokalne grupe Novi Sad sa Fakulteta tehničkih nauka.

Na dosadašnjim takmičenjima su učestovali studenti fakulteta iz Novog Sada, Beograda, Subotice, Kragujevca i Niša, što sve zajedno ukazuje na trajnost i uspešnost ovakvog događaja.

FTN Challenge Junior
FTN Challenge Junior je takmičenje u kratkim idejnim prezentacijama i debati namenjeno učenicima III i IV razreda srednje škole i ove godine se održava 1. i 2. aprila na Fakultetu tehničkih nauka.

Koncept takmičenja je fenomenalan i sviđa nam se što se ceni kreativnost mladih ljudi. Teme su prilagođene našem uzrastu i mislimo da su super da nas uvedu posle u neku drugu malu ozbiljnu priču.” - prošlogodišnji učesnici, tim “Pravi izbor”.

Prijave za FTN Challenge
Prijave za FTN Challenge Junior