Obaveštenje za studente završnih godina studija Fakulteta tehničkih nauka


24.02.2017. - 13:52 

U petak, 03.03.2017. godine u 11.00 časova u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka održaće se prezentacija kompanije ATB Sever iz Subotice.

U cilju nastavka saradnje sa Fakultetom tehničkih nauka, kompanija ATB Sever želi da prezentuje mogućnost realizacije stručne prakse, izrade diplomskih i master radova, kao i svršenim studentima realizaciju pripravničkog staža.

Poziv se odnosi na studente mašinstva, elektrotehnike i industrijskog inženjerstva i menadžmenta, odnosno studente Departmana za proizvodno mašinstvo, Departmana za mehanizaciju i konstrukciono mašinstvo, Departmana za energetiku i procesnu tehniku, Departmana za tehničku mehaniku, Departmana za tehničku mehaniku, Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment, Departmana za energetiku, elektroniku i telekomunikacije i Departmana za računarstvo i automatiku.

Prethodne dve godine veliki broj studenata je uradilo svoje diplomske i master radove, realizovao stručnu praksu i pripravnički staž u kompaniji ATB Sever. Od ovih studenata veći deo njih je i ostao da radi u kompaniji na pozicijama konstruktora, tehnologa, projektanta kvaliteta i projektnog menadžera.

Ove godine kompanija planira da primi 5 studenata na stručnu praksu. Sva pitanja i preciznije informacije će se dobiti na ovom sastanku, tako da bi zainteresovani studenti trebalo da prisustvuju istom.

Ovo je dobra prilika za sticanje praktičnog iskustva i znanja, kao i mogućnosti zaposlenja u ovom proizvodnom sistemu, odnosno sestrinskim preduzećima. Korporacija ATB Group osim kod nas ima svoje proizvodne pogone i predstavništva u Nemačkoj, Poljskoj, Kini, Velikoj Britaniji, USA, Kanadi, itd.

Više informacija: www.sever.rs

Za dodatne informacija možete se obratiti:
Doc. dr Dejan Lukić, Departman za proizvodno mašinstvo, Mašinski institut - kabinet br.6,
tel: 021/485-2331, e-mail: lukicd@uns.ac.rs