ekoMANIA – ekološka nedelja na Fakultetu tehničkih nauka


23.03.2007. - 00:00
U periodu od 26. do 30. marta 2007. godine u organizaciji Studentske asocijacije FTN-a,održaće se druga faze projekta „ekoMANIA“.

U periodu od 26. do 30. marta 2007. godine u organizaciji Studentske asocijacije Fakulteta tehničkih nauka, u okviru druge faze projekta „ekoMANIA“ održaće se festivalska nedelja koja ima za cilj da animira i prenese osnovna znanja o zaštiti životne sredine i ekologije studentima našeg fakulteta.

Tribine, radionice, performansi, izložbe slika, edukativni filmovi kao i veliki broj predavača imaće zadatak da na jednostavan i interesantan način prenesu studentima osnovne informacije i ideju o zaštiti životne sredine integrišu kroz njihov dalji razvoj na fakultetu.

Projekat su podržali pre svega Fakultet tehničkih nauka, zatim, Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje i kulturu, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu kao i priredni sector.

Gosti manifestacije biće predavači sa Univerziteta u Novom Sadu kao i iz nevladinog sektora sa teritorije R. Srbije. Takođe, mnoge javne ličnosti su podržale projekat a neke od njih će i aktivno učestvovati u programu.

Agendu dešavanja možete preuzeti na site-u organizacije www.saftn.org

Još jednom pozivamo sve studente da se aktivno uključe u ekološku nedelju kao i profesore da aktivno promovišu projekat i motivišu studente da se edukuju na teme zaštite životne sredine.

Vaša Studentska asocijacija