Promocija prve generacije diplomaca MBA studija na Fakultetu tehničkih nauka. Subota 08.07.2006


05.07.2006. - 00:00
U subotu 8.7. IIM EURO međunarodna poslediplomska škola za inženjerstvo i menadžment Fakulteta tehničkih nauka će promovisati prvu generaciju Magistara poslovnog menadžmenta koji su ovo zvanje stekli u Srbiji.

Studije su izvedene kao zajednički program United Business Institutes iz Brisela i Fakulteta tehničkih nauka tj. njegove poslediplomske škole IIM EURO.
Program svečanosti:

   Muzički program
   Pozdravna reč, prof. dr Radmila Marinković-Nedučin, rektor Univerziteta u Novom Sadu
   Pozdravna reč, prof.dr Ilija Ćosić, dekan Fakulteta tehničkih nauka, Novi Sad
   Pozdravna reč, prof.dr Francois d’ Anethan, dekan United Business Institutes, Brisel
   Pozdravna reč gostiju
   Dodela diploma
   Reč predstavnika generacije MBA
   Reč menadžera IIM EURO poslediplomske škole – mr Bojan Lalić
   Reč menadžera programa IIM EURO MBA – prof. dr Zorica Uzelac

MBA studije, koje organizuje IIM EURO poslediplomska škola Fakulteta tehničkih nauka su prve studije izvedene u Srbiji koje omogućavaju sticanje ovog u svetu prepoznatljivog i prestižnog zvanja. Ovaj događaj smatramo ozbiljnim iskorakom u oblasti poslovnog obrazovanja. Predmetni program je internacionalnog karaktera izveden sa partnerom United Business Institutes iz Brisela, čiji će predstavnici biti prisutni na svečanosti.

Na dodelu diploma su pozvani predstavnici Ministarstva Prosvete i sporta (načelnik sektora za međunarodne programe Blanka Banuh Bjelanović, potvrdila dolazak), Ministarstva Privrede (pomoćnik ministra Mihajlo Vesović potvrdio dolazak), Ministarstva Trgovine, turizma i usluga (državni sekretar Gordana Todić potvrdila dolazak)i Ministarstva Finansija (pomoćnik ministra dr Goran Anđelić, potvrdio dolazak).

Pozvan je predsednik Izvršnog veća AP Vojvodine, mr Bojan Pajtić koji bi trebalo u toku dana da potvrdi dolazak.

Ambasador Belgije i Ambasador Libije će u toku poslepodneva potvrditi dolazak

Potvrdili su dolazak i predstavnici Privredne komore Srbije, podpredsednik prof.dr Nenad Penezić, direktor centra za informatiku i elektronsko poslovanje, mr Aca Aleksić, savetnik u Centru za informatiku i elektronsko poslovanje Đuro Vojnović, (predhodno direktor Microsoft-a koji je potpisao sporazum o strateškom partnerstvu Vlade Republike Srbije i Microsoft-a sa premijerom Zoranom Đinđićem). Iz Privredne komore Srbije promociji će prisustvovati i direktor Centra za edukaciju i stručno obrazovanje PKS Jovanka Arsić i rukovodilac službe za edukaciju Vesna Kostić.

Prisustvo na promociji potvrdili su direktori gradskih javnih preduzeća kao i predstavnici grada.

   O MBA studijama
   O IIM EURO međunarodnoj poslediplomskoj školi