Osvojeno prvo mesto na polufinalu Evropskog prvenstva u rešavanju studija slučajeva


01.03.2006. - 00:00
ESTIEM Novi Sad vas obaveštava da je naša ekipa, koja se takmičila za Fakultet tehničkih nauka, osvojila prvo mesto na polufinalu TIMES (Tournament in Management and Engineering Skills – Evropsko prvenstov u rešavanju menadžerskih studija slučaja

Ovim uspehom naša ekipa se plasirala na finalni turnir koji će se održati od 19 – 26. marta u Briselu i na kome će snage odmeriti sedam najboljih Evropskih ekipa.

TIMES (Tournament in Management and Engineering Skills) je najveće Evropsko prvenstvo u rešavanju menadžerskkih i inžinjerskih problema. Na njemu je ove godine učestvovalo 66 fakulteta iz cele Evrope. Sistem takmičenja je podeljen tako da ima šest polufinalnih turnira u šest Evropskih gradova i jedan finalni na kraju. Samo pobednici polufinala imaju šansu da se takmiče na finalnom turniru.
Naša ekipa (ekipa Fakulteta tehničkih nauka) je bila u konkurenciji sa još 9 ekipa iz 7 evropskih zemalja: Liona (Francuska), Budimpešte (Mađarska), Braunschweig-a (Nemačka), Cottbus-a (Nemačka), Talina (Estonija), Kieva (Ukrajina), Istanbul Yildiz (Turska), Gdansk-a (Poljska) i Poznan-a (Poljska). Na kraju je ekipa Fakulteta tehničkih nauka zauzela prvo mesto i plasirala se na finalni turnir koji će se održati u Briselu od 19.-26. marta 2006.

Više informacija o ovom takmičenju možete naći na http://www.times.estiem.org