Sajam obrazovanja u Beogradu


31.05.2005. - 00:00
Od 14 – 16 aprila 2005. godine Fakultet tehničkih nauka je nastupio na II Sajmu obrazovanja u Beogradu.

Na Sajmu su nastupili brojni fakulteti iz zemlje i inostranstva, a održana je i manifestacija CAREER DAYS gde se predstavilo 48 kompanije koje sa tragale za mladim kadrom. Ovo je bio odličan spoj obrazovnih institucija i evropskih i svetskih kompanija na jednom mestu. Može se zaključiti da postoji interesovanje za našim obrazovnim profilima i to posebno za Industrijskim inženjerstvom i menadžmentom (prodaja, marketing i finansije), Energetici, elektronici i telekomunikacijama i svega što je vezano za informacione tehnologije, Mašinstvom i nešto manje za Saobraćajem i Grafičkim inženjerstvom i dizajnom.

Od 21 – 22 aprila 2005. godine će se CAREER DAYS nastaviti na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu gde će se predstaviti nove kompanije. Otvaranje je u 10 časova. Na Sajmu su nastupili brojni Fakulteti iz zemlje i inostranstva, a održana je i manifestacija CAREER DAYS gde se predstavilo 48 kompanije koje sa tragale za mladim kadrom. Ovo je bio odličan spoj obrazovnih institucija i evropskih i svetskih kompanija na jednom mestu. Može se zaključiti da postoji interesovanje za našim obrazovnim profilima i to posebno za Industrijskim inženjerstvom i menadžmentom (prodaja, marketing i finansije), Energetici, elektronici i telekomunikacijama i svega što je vezano za informacione tehnologije, Mašinstvom i nešto manje za Saobraćajem i Grafiekim inženjerstvom i dizajnom.
Od 21 – 22 aprila 2005. godine ae se CAREER DAYS nastaviti na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu gde će se predstaviti nove kompanije. Otvaranje je u 10 časova.