Studentsko takmičenje iz oblasti odnosa s javnošću


27.09.2013. - 08:46
Društvo Srbije za odnose s javnošću, drugi put će, u okviru godišnje konferencije PRilika 2013, organizovati i nacionalno studentsko takmičenje iz oblasti odnosa s javnošću.

Konkurs je otvoren za studente upisane na bilo koji studijski program osnovnih akademskih, strukovnih ili master studija na državnim i privatnim visokoškolskim institucijama u Republici Srbiji.

Kotizacija se ne naplaćuje, a timovi studenata mogu da broje tri ili četiri člana.

Cilj takmičenja je da ponudi mogućnost zainteresovanim studentima da, kroz rešavanje studije slučaja, prošire svoja znanja, praktično ih primene i testiraju kroz kreativno rešavanje zanimljivih poslovnih situacija i izazova u oblasti komunikacija i odnosa s javnošću.

Organizacija ovog takmičenja predstavlja i jedan vid promocije, unapređivanja i razvoja struke odnosa s javnošću, što predstavlja jedan od značajnih ciljeva i zadataka DSOJ-a.

Svi zainteresovani studenti mogu prijaviti svoje timove najkasnije do ponedeljka, 30. septembra 2013. godine, slanjem popunjenog prijavnog formulara na mejl Društva drustvo@pr.org.rs.

Stručni žiri sastavljen od uglednih stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću, ocenjivaće i u uži izbor izabrati tri najuspešnija rada koji će se plasirati u finale takmičenja, a koje će se održati 14. novembra na Zlatiboru, u okviru konferencije PRilika 2013.

Studiju slučaja i formular za prijavu možete preuzeti iz priloga.