Dan otvorenih vrata za maturante - ONLINE


21.05.2021. - 10:43 

Fakultet tehničkih nauka u utorak, 25. maja 2021. godine sa početkom u 11 časova organizovaće Dan otvorenih vrata za sve zainteresovane maturante i buduće studente. Zbog trenutne situacije izazvane korona virusom događaj će se organizovati online putem FB grupe BIĆU STUDENT FTN - UPIS 2021.

U toku ovog događaja maturanti će imati priliku da "zavire" u prostorije našeg fakulteta. Vrata velikog broja laboratorija, amfiteatara i učionica biće otvorena i na ovaj način maturanti koji nisu imali priliku da posete FTN moći će da steknu utisak kako je studirati na najvećem fakultetu u Srbiji i regionu.
Pored prostorija u kojima se izvode nastavni procesi, na online Danu otvorenih vrata svi koji budu pratili ovaj događaj videće i kako izgledaju studentska služba, čitaonica, biblioteka, skriptarnica i sve ostalo što će budući studenti koristiti u toku studija.

Nakon obilaska prostorija na pitanja maturanata tokom Dana otvorenih vrata odgovaraće studenti Marketing tima i zaposleni u Marketing službi.

Sve informacije o upisu nalaze se na sajtu a na sva pitanja maturanata veliki broj studenata FTN-a odgovara putem grupe BIĆU STUDENT FTN - UPIS 2021.