Асистент Зоран Пајић


Недостаје слика

Зоран Пајић

Асистент


Телефон
E-mail
Академско звањеАсистент
Тренутно нема података о биографији запосленог!
Асистент
05.03.2024.
ЗвањеУжа научна областВисокошколска установаДатум избора
АсистентПримењено софтверско инжењерствоФакултет техничких наука05.03.2024.
АсистентПримењено софтверско инжењерствоФакултет техничких наука05.03.2021.
АсистентПримењено софтверско инжењерствоФакултет техничких наука05.03.2018.