Конкурс за избор најбољих студентских академских радова


24.05.2017. - 11:10 

Пословно удружење „ЕЛЕКТРОМАШИНОГРАДЊА" из Београда расписало је позивни конкурс за избор најбољих студентских академских радова (пројекти, мастер и завршни радови) који су реализовани у периоду од 01.10.2016. до 01.09.2017. године и обрађивали теме из енергетике, а тематски су везани за делатност чланица ПУ „ЕЛЕКТРОМАШИНОГРАДЊА".

Предлоге, уз образложење дужине од 3.000 до 4.000 карактера, достављају надлежне факултетске/универзитетске катедре, при чему предложени академски радови могу имати највише три аутора и морају бити представљени у облику који је уобичајен за научне и стручне радове. Обим достављених радова не сме прећи 16 куцаних страница (са свим пратећим табелама, сликама и дијаграмима) исписаних Times New Roman словима величине 12.

Од приспелих предлога, жири у саставу: проф. др Милун Бабић, проф. др Никола Рајаковић, проф. др Милан Петровић, Слободан Бабић, дипл. инж, Младен Симовић, дипл. инж, мр Миленко Николић, дипл. инж. и Миливоје Милетић, дипл. инж, бира пет најбољих за јавну презентацију на традиционалном СТУДЕНТСКОМ ДАНУ ЕНЕРГЕТИКЕ који ПУ „ЕЛЕКТРОМАШИНОГРАДЊА”, по шести пут, организује на овогодишњем Међународном сајму „ЕНЕРГЕТИКА 2017”, 4-6. октобра на Београдском сајму у Београду.

Након презентације радова пред позваним студентима и наставним особљем са универзитета Србије, и представницима ПУ „ЕЛЕКТРОМАШИНОГРАДЊА”, ПКС, Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Министарства рударства и енергетике, Министарства привреде и другим гостима, жири додатно оцењује квалитет презентација и проглашава добитнике прве, друге и треће награде ПУ „ЕЛЕКТРОМАШИНОГРАДЊА”.

Првонаграђеном академском раду додељује се диплома и новчани износ од 30.000 динара, а добија и препоруку да му жири Фондације „Никола Тесла” додели ТЕСЛИНУ НАГРАДУ за младе. Другонаграђеном академском раду додељује се диплома и новчани износ од 20.000 динара. Трећенаграђеном академском раду додељу се диплома и новчани износ од 10.000 динара.

Академске радове и образложења надлежних катедара у PDF-формату доставити најкасније до 01. септембра 2017. године на е-адресу: office@elektromasinogradnja.com.
 

  • Није могуће приказати слику.