Soft Skills Academy


03.11.2017. - 10:53 

Организација студената EESTEC LC Нови Сад желећи да студентима Универзитета у Новом Саду омогући усавршавање личних и професионалних вештина важних за развој каријере, организује, по трећи пут, четвородневни семинар Soft Skills Academy од 18 – 19. и 25-26. новембра 2017. године, а намењен је студентима свих факултета и високих школа са територије града Новог Сада.

Семинар је бесплатан и траје четири дана, подељен у два викенда у новембру, с циљем да подстакне студенте да раде на личном усавршавању и да подигне свест о значају “меких” вештина (soft skills).

Током семинара, 45 одабраних студената ће имати прилику да похађа радионице и предавања на тему ”Комуникационе вештине и лидерство”, при чему ће стећи вештине потребне за напредовање у будућој каријери. Полазници ће имати прилику да добију савете на тему комуникације, инспирације, подстицања, како себе тако и других, као и остваривања циљева кроз методе представљања, преговарања, убеђивања  и сарадње са другима. Кроз интеракцију тренер – учесници, као и кроз симулирање одређених реалних ситуација, учесници могу уочити много више детаља, успешније запамтити и усвојити пружено знање. Тренинге и предавања ће водити представници разних компанија, стручњаци из области као и међународни сертификовани EESTEC тренери.

Након четири продуктивна и испуњена дана, учесници ће бити награђени сертификатом као доказом да су успешно савладали дату тему.

Пријаве су отворене до 05.11.2017. и налазе се на следећем линку и Facebook stranici.