Град Нови Сад је расписао Јавни позив за израду андроид апликација на тему јавних услуга


05.12.2017. - 10:00 

Градско веће Града Новог Сада расписује конкурс за израду мобилних апликација у циљу унапређења ефикасности јавних сервиса на бази отворених података у областима екологије и културе.

Право учешћа на конкурсу имају физичка лица (пунолетни грађани Републике Србије, независно од радно-правног статуса) и правна лица у тимовима по три члана заинтересовани за израду мобилних апликација у циљу унапређења ефикасности јавних сервиса на бази отворених података. Сваки тим треба да има искуства у развијању апликација, дизајну, урбаним проблемима или некој од фокус области такмичења.
Тимови/Учесници се пријављују путем регистрације на  https://goo.gl/j35vLd, као и WeLive платформу која се налази на интернет адреси https://dev.welive.eu/.

На Платформи је могуће прегледати тему конкурса, као и предлог идеја за које је конкурс везан, одабиром Конкурса у секцији „Овде можете видети последње изазове креиране од Ваше градске управе“. Такође, конкурсу се може приступити притиском на дугме „Види све промене“, у истој секцији, и одабиром опције „Нови Сад“, изабрати тренутно активан конкурс.

Првих десет тимова који се пријаве путем регистрације на наведени начин улазе у поступак такмичења, а обавештење о првих десет пријављених тимова биће објављено на интернет страници Града Новог Сада и WеЛиве платформи.

Прве три рангиране мобилне апликације од стране Стручне комисије биће награђене лаптоп и таблет рачунарима.

Конкурс је отворен од 29. новембра 2017. године до 14. децембра 2017. године. Директан линк према Конкурсу на WeLive платформи је следећи: https://dev.welive.eu/challenges_explorer/-/challenges_explorer_contest/6201/view

Текст конкурса, Информациони листи и образац за давање сагласности, можете преузети овде.