Одржана Лига за запослене 2018


12.06.2018. - 13:44

Током летњег семестра одржана је традиционална спортска манифестација „Лига за запослене 2018“ на којој је велики број професора, асистената и запослених у стручним службама одмерило своје снаге у малом фудбалу, баскету 3x3, стоном тенису и шаху. Организатор Лиге била је Спортска организација „Техничар“ са циљем подизања свести о значају здравог живота али и дружења што већег броја запослених.

У фудбалу је победу однела екипа „ФТН универзал“ коју су чинили запослени различитих служби и департмана. Друго и треће место освојили су запослени на Департману за енергетику и процесну технику односно Департману за графичко инжењерство и дизајн. За најбољег играча изабран је Јанко Грубовић, запослен у Одељењу обезбеђења ФТН-а.

У баскету прво место су однели асистенти са Департмана за индустријско инжењерство и менаџмент, друго место су освојили запослени са Департмана за рачунарство и аутоматику, а треће место са Департмана за инжењерство заштите животне средине и заштите на раду. За најбољег играча проглашен је асистент Марко Павловић са Департмана за индустријско инжењерство и менаџмент.

У стоном тенису, златна медаља је припала проф. др Дарку Марчетићу са Департмана за енергетику, електронику и телекомуникације, а сребрна медаља др Ласлу Нађ, професору истог Департмана. Треће место припало је Анђелку Алексићу, сараднику у настави Департмана за производно машинство.

Победник у шаху био је др Владимир Рајс, доцент на Департману за енергетику, електронику и телекомуникације.

 

Није могуће приказати слику.
Није могуће приказати слику.
Није могуће приказати слику.
Није могуће приказати слику.
Није могуће приказати слику.
Није могуће приказати слику.