Такмичење за најбољу иновативну идеју за студенткиње УНС-а


02.11.2018. - 08:47 

Такмичење Space4Women намењено је студенткињама основних, мастер или докторских студија свих факултета Универзитета у Новом Саду које желе да преузму иницијативу, размишљају креативно и закораче у свет предузетништва.

На такмичење могу да се пријаве студенткиње које имају иновативну идеју за развој новог или унапређење постојећег производа односно услуге из било које области (култура, екологија, туризам, пољопривреда, ИКТ, технологија и др). У такмичењу учествују искључиво тимови од две до пет чланица које не морају бити са истог факултета/департмана.

Пријаве су отворене до 18. новембра, након чега ће одабрани тимови учествовати у обукама и едукацијама кроз менторство, а које ће им помоћи да разраде своје идеје и да се припреме за завршно такмичење. Обуке ће бити организоване викендом током новембра и децембра, где ће учеснице имати прилику да сазнају више о развоју бизнис модела, истраживању тржишта, дигиталном маркетингу и другим вештинама које су важне за развој новог или унапређење постојећег производа или услуге.

Студенткиње ће тимски представљати своје идеје пред стручним жиријем на завршној Space4Women конференцији 14. децембра која ће окупити познате и успешне жене из Србије и региона.

Победнички тим освојиће награду у вредности од 2.000 евра, док су за другу и трећепласирану екипу такође обезбеђене вредне награде.

За све додатне информације посетите сајт www.space4women.rs или се обратите организаторима такмичења на мејл: office@space4women.rs

Пројекат Space4Women има за циљ да промовише концепт и потенцијале иновационог предузетништва међу женском студентском популацијом и да едукује, подстакне и охрабри  студенткиње  Универзитета у Новом Саду на лични и професионални развој и започињање сопственог бизниса.

Носилац пројекта је Студентска асоцијација Универзитета у Новом Саду, а пројекат је подржан од стране Кабинета министра без портфеља задуженог за иновације и технолошки развој Републике Србије.
 

  • Није могуће приказати слику.