Soft Skills Academy


02.11.2018. - 08:58 

Удружење студената електротехнике Европе, локални комитет Нови Сад (EESTEC LC Нови Сад), организује по пети пут семинар Soft Skills Academy желећи да студентима Универзитета у Новом Саду омогући усавршавање личних и професионалних вештина важних за развој каријере.

Овај пројекат ће се одржати 24-25. новембра и 1-2. децембра 2018. године, а намењен је студентима свих факултета, виших и високих школа са територије града Новог Сада.

Пријаве за Академију се отварају 24. октобра и трајаће до 11. новембра.

Семинар је бесплатан и траје четири дана, подељен у два викенда крајем новембра и почетком децембра, са циљем да подстакне студенте да раде на личном усавршавању и да подигне свест о значају “меких” вештина.

Током семинара, 40 одабраних студената ће имати прилику да похађа радионице и предавања на тему “Професионалне вештине и управљање стресом”, при чему ће стећи вештине потребне за напредовање како на личном нивоу, тако и на професионалном плану. Полазници ће имати прилику да добију савете на тему јавног наступа и презентовања, говора тела, као и планирања времена и обавеза како би лакше победили стрес.

У данашње време, интернет је преплављен текстовима и снимцима који се баве управо овим темама, али ипак то не може заменити директан пренос знања и способност комуникације тренера и појединца лично. Кроз интеракцију тренер – учесници, као и кроз симулирање одређених реалних ситуација, учесници могу уочити много више детаља, успешније запамтити и усвојити пружено знање. Тренинге и предавања ће водити представници разних компанија, стручњаци из датих области као и међународни сертификовани EESTEC тренери.

Након четири продуктивна и испуњена дана, наши полазници ће бити награђени сертификатом као доказом да су успешно савладали дату тему.

Линк за пријаву: http://ssa.eestecns.org