EBEC - Новосадски дани инжењера


03.12.2018. - 12:19 

Удружење студената технике Европе - BEST  из Новог Сада организује такмичење намењено студентима Универзитета у Новом Саду под називом ,,EBEC Нови Сад - Новосадски дани инжењера” од 7.12. до 9.12.2018. године.

„EBEC Нови Сад” има за циљ да свим студентима факултета Универзитета у Новом Саду, а нарочито студентима Факултета техничких наука, Технолошког факултета и Природно-математичког факултета пружи могућност да искажу своје вештине и способности, као и да у оквиру тима искажу своју иновативност. Учешће на такмичењу и радионицама је бесплатно.

Свечано отварање биће одржано у петак, 07.12. у 11:30 часова у Плавој сали Технолошког факултета. Првог и последњег дана биће одржане радионице намењене студентима, док ће 8. децембра бити одржана такмичења у решавању стварних проблема компаније (студија случаја) или у изради решења за дати задатак користећи ограничене количине материјала у ограниченом временском периоду (тимски дизајн).

Победници на овогодишњем „EBEC Нови Сад” пласираће се на регионално такмичење које се, такође, одржава у Новом Саду. Ове године биће одржано укупно 88 локалних рунди у 33 државе широм Европе, а најбољи ће своје снаге одмерити током финалне рунде у Торину.

Више информација можете пронаћи на:

Интернет страници организације BEST
Фацебоок страници организације BEST
Интернет страници EBEC
Фацебоок страници EBEC