Наставном особљу ФТН-а


05.11.2019. - 11:52 

Поштоване колеге, молимо вас да погледате нацрт распореда испита за школску 2019/2020 годину за све студијске програме са ОАС, ОСС и МАС.

Испити у редовним испитним роковима одржавају се по моделу дужине трајања испитног рока од 12 дана (изузетно 6 дана). Предмети су распоређени по студијским програмима, годинама студија и данима полагања испита (нпр: Производно машинство, прва година у 12 дана, друга година у 12 дана...итд).

Молимо вас да проверите да ли су нацртом распореда испита предвиђени сви ваши предмети, као и да ли су предмети адекватно распоређени у распореду полагања.

Посебну пажњу обратити на наставника којем стижу испитне пријаве, како би на време ажурирали испитиваче пре почетка свих испитних рокова.

Предмет евентуално може променити дан у распореду ако постоји слободан термин у моделу од 12 дана на датој години студијског програма.

Примедбе доставити до уторка 12.11.2019. до 14:00х, на е-пошту  ftnraspored@uns.ac.rs, путем обрасца који се може преузети са интернет странице ФТН-а у делу Распореди и реализација.


С поштовањем,
Продекан за наставу
Проф. др Драгиша Вилотић