Стипендије компаније Schneider Electric DMS NS


07.11.2019. - 11:10 

Компанија Schneider Electric DMS NS објављује први циклус новог програма стипендирања студената. Рок за пријаву је 18.11.2019.

Овај програм стипендија у потпуности је независан од програма пракси, односно не захтева претходно ангажовање студената на истој.

Како је програм осмишљен?
Овај програм је осмишљен тако да пружи подршку најбољим студентима у факултетским изазовима и додатно их мотивише да буду проактивни и успешни током студирања. Као компанија која годинама препознаје и награђује знање, рад и образовање, са великим ентузијазмом и вером у најбоље будуће ИТ стручњаке, исте желимо да, пажљиво бираним програмом, подстакнемо и инспиришемо у постизању личних и професионалних циљева.

У току једне године, постоје два циклуса у трајању од по шест месеци. О оба циклуса ће бити више информација на друштвеним мрежама. Студенти који се пријављују први пут (пријаве су два пута годишње) имаће прилику да аплицирају и прикључе се новом програму стипендирања у нашој компанији. Након сваког циклуса, уколико стипендисти задрже исте критеријуме и својом мотивацијом и залагањем оставе позитиван утисак на менторе,  аутоматски ће се придружити следећем циклусу.
                      
Шта нудимо?
-Размену знања и искустава директно са менторима
-Прилику да своје формално образовање примениш на практичним примерима
-Стипендију
-Након завршетка школовања могућност да своју каријеру започнеш у компанији Schneider Electric DMS NS

Услови за пријаву:
• Да си уписао другу, трећу или четврту годину академских или мастер студија у академској 2019/2020 години, техничких одељења на следећим факултетима:
1. Факултет техничких наука, Универзитет у Новом Саду
2. Природно-математички факултет, Универзитет у Новом Саду
3. Електротехнички факултет, Универзитет у Београду
4. Математички факултет, Универзитет у Београду
• Просек: минимум 8.50 (са основних или мастер студија)

Schneider Electric DMS NS D.O.O. је специјализована ИТ компанија из Новог Сада која се бави истраживањем, развојем и софтверским инжењерингом у области електроенергетике-Smart Grid IT, а посебно у области управљања електродистрибутивним предузећима.

Компанија је развила свој оригинални производ ADMS софтвер (Advance Distribution Management System) који представља интегрисано софтверско решење за управљање електричним дистрибутивним системима, у присуству обновљивих извора енергије.