Сајам запошљавања компаније LINGLONG


02.12.2019. - 14:05 

Linglong International Europe д.о.о. Зрењанин позива студенте завршних година и свршене дипломце да присуствују презентацији компаније и упознају се са могућностима запослења у уторак, 10.12.2019. године у амфитеатру А2.

Сајам запошљавања компанија Linglong организуује за студенте ФТН-а и Технолошког факултета Универзитета у Новом Саду, са посебним интересовањем за студенте и свршене дипломце следећих студијских програма: Индустријско инжењерство, Информациони инжењеринг, Инжењерски менаџмент, Инжењерство информационих система, Инжењерство заштите на раду, Инжењерство заштите животне средине, Мехатроника, Механизација и конструкционо машинство, Примењено софтверско инжењерство, Рачунарство и аутоматика и Софтверско инжењерство и информационе технологије.

Током презентације присутни ће имати прилику да се информишу о историји компаније, могућностима за професионални развој и о условима рада.  Након презентације заинтересовани ће моћи да предају свој CV или попуњен Образац пријаве за посао, који ће добити пре презентације.  

Сајам ће се одржати у два термина 10.12.2019. године, па се заинтересовани моле да одаберу један термин који им више одговара (пријаве нису потребне):
- од 10 до 12h
- од 12 до 14h

Компанија Shandong Linglong Tire Co., Лтд. је основана 1975. године, а на Шангајској берзи је листирана 6. јула 2016. године. Налази се међу три највећа произвођача гума у Кини и међу 20 највећих произвођача гума у свету. Фабрика у Зрењанину представља до сада највреднији инострани пројекат компаније.

Ова компанија је тренутно носилац највеће инвестиције у Србији и запошљава преко 15000 радника у целом свету. У Србији је планирано да до краја 2021. године у њој радно место нађе 1200 запослених.