Седма радионица „Winter Academy – Doing business in China“


14.01.2020. - 10:36 

Департман за индустријско инжењерство и менаџмент Факултета техничких наука, у сарадњи са Институтом Појас и пут, по седми пут организује студентску радионицу „Winter Academy – Doing business in China“. WA2020 ће трајати три дана, 18, 19. и 21.02.2020. године, а радионицу ће водити проф. др Никола Зивлак, предавач пословне школе emlyon business school из Шангаја и бивши студент Департмана за индустријско инжењерство и менаџмент.

Позивамо вас да се пријавите за учешће на предстојећој студентској радионици и научите више о пословној култури и развоју једне од најбрже растућих економија света, да сазнате који су пословни трендови и предвиђања за пословање на кинеском тржишту и да на интерактиван начин савладате тему “Doing business in China” кроз тимски рад и решавање студија случаја. Последњег дана радионице биће уприличена додела сертификата свим полазницима WA2020, а победнички тим биће награђен.

Пријаву за радионицу можете попунити ОВДЕ.

Пријаве трају до 7.02.2020. године и број места је ограничен.

Сви полазници ће бити обавештени о резултатима селекције до 11.02.2020. године, када ћемо вам доставити и агенду радионице.