Стипендије кинеске компаније LINGLONG International Europe за студенте ФТН-а


05.03.2020. - 08:19 

Компанија LINGLONG International Europe д.о.о. Зрењанин обезбеђује стипендије за студенте друге, треће, четврте године и мастер студија Факултета техничких наука у износу до 30.000 динара.

За студенте друге и треће године студија месечни износ стипендије је 20.000 динара, а за студенте четврте године и мастер студија 30.000 динара.
Такође, за додатну новчану помоћ у износу од 8.000 динара могу конкурисати студенти из социјално угрожених породица (додатак је намењен само студентима који добију стипендију). Стипендије ће бити исплаћиване десет месеци годишње, а за студенте завршних година основних и мастер студија стипендије су намењене за летњи семестар школске 2019/20. године.

Компанија LINGLONG International Europe д.о.о. Зрењанин ће спровести селекцију пријављених кандидата на основу послате пријаве и интервјуа који ће обавити са свим одабраним кандидатима до 10.04.2020. Предност имају студенти са просеком оцена 8,00 или више.

Одабрани кандидати ће потписати уговор са Компанијом LINGLONG International Europe д.о.о. Зрењанин који подразумева најмање три године рада у компанији LINGLONG са загарантованом најнижом платом од 80.000 динара (нето). Компанија LINGLONG задржава право да не запосли стипендисту, а у том случају износ добијених стипендија се не враћа.

РОК ЗА КОНКУРИСАЊЕ ЈЕ 31.03.2020.
У прилогу се налази више информација о програму, као и обрасци за пријаву.

----
Компанија Shandong Linglong Tire Co., Ltd. је основана 1975. године, а на Шангајској берзи је листирана 6. јула 2016. године. Налази се међу три највећа произвођача гума у Кини и међу 20 највећих произвођача гума у свету. Фабрика у Зрењанину представља до сада највреднији инострани пројекат компаније.ПРИЛОЗИ: