Бесплатне онлајн радионице из енглеског језика


12.10.2021. - 09:52 

Позивамо студенте завршних година техничких дисциплина да се пријаве за програм под насловом Енглески језик струке – Припрема за пословну комуникацију који је организован у сарадњи Факултета техничких наука Универзитета у Новом Саду и Америчке амбасаде у Београду.

Програм се састоји из два дела. Током прве две недеље (22. новембар – 2. децембар, 2021.) студенти ће имати осам онлајн радионица (сваке недеље по четири двочасовне радионице у касним послеподневним терминима). Студенти који активно учествују у најмање 6 радионица у првом делу, биће укључени у други део програма кога чине једна недеља консултација са водитељкама програма и завршна недеља током које ће студенти имати онлајн интервјуе. Најуспешнији студенти ће добити сертификате о завршеном програму.             

Све радионице се првенствено баве развојем вештина студената неопходних у радном окружењу, приликом тражења посла и приликом обављања свакодневних пословних активности на енглеском језику. Циљ програма је да допринесемо лакшем запошљавању студената и унапређењу самопоуздања при комуникацији на енглеском језику тако што ћемо радити на припремању за интервју пре добијања посла, за држање презентација, за учествовање на пословним састанцима и конференцијским позивима са међународним тимовима, итд.

Група ће имати до 60 студената техничких дисциплина на завршним годинама студија са свих универзитета у Србији. Неопходно је да кандидати имају најмање Б2 ниво знања енглеског језика.

Програм воде проф. др Весна Богдановић, ванредни професор и доцент др Драгана Гак које предају курсеве енглеског језика струке на Факултету техничких наука Универзитета у Новом Саду.

Све радионице ће се одржавати на енглеском језику преко онлајн платформе Zoom, а сви материјали ће бити доступни на платформи Canvas.

Све радионице су бесплатне.

Сви заинтересовани студенти могу да попуне ПРИЈАВУ најкасније до 22. октобра. Одабрани кандидати ће бити обавештени до 11. новембра.   

За сва додатна питања можете се обратити на адресу esp.bridgetoworkplace@gmail.com