Обавештење о јесењим испитним роковима


22.07.2022. - 12:35 

Према радном календару у периоду од 29. августа до 02. октобра 2022. године одржаће се пет испитних рокова. Испитни рокови који се одржавају у периоду од 19. септембра до 02. октобра 2022. године су додатни испитни рокови где се пријава испита наплаћује по трошковнику за накнадни испитни рок (1500,00 динара по испиту).

Број пријава у испитним роковима није ограничен, а датуме испита можете погледати на е-сервисима као и на интернет страници ФТН-а у делу Распореди и реализација.
Након 22. августа 2022. године биће активирана пријава за прва три испитна рока истовремено.

Препорука је да се испити пријављују рационално како би се избегао превелики број пријава и немогућност организовања усмених испита у кратким роковима.
Уколико број пријава буде већи од расположивог капацитета, појединим испитима биће промењен датум полагања. Нови термин испита биће видљив на е-сервисима.

Напомена:
Како сви јесењи испитни рокови трају шест дана неминовно ће доћи до поклапања термина испита и са исте године студија у истом дану и термину.
Испити се могу пријавити/одјавити најкасније два радна дана пре одржавања испита, али је у тренутку пријаве испита потребно на финансијској картици имати довољан износ средстава.
Уколико студент закасни са пријавом испита исти ће моћи да пријави најкасније до 12:00 часова претходног радног дана пре термина испита уз надокнаду од 2000,00 динара по испиту.