Бесплатна припремна настава за полагање теста склоности у оквиру пријемног испита П5


18.01.2017. - 09:40 

Департман за Инжењерство заштите животне средине и заштите на раду, организује бесплатну припремну наставу за полагање теста склоности који се полаже у оквиру пријемног испита П5 а за упис на студијске програме:
Инжењерство заштите животне средине;
Инжењерство заштите на раду;
Управљање ризиком од катастрофалних догађаја и пожара.

Припремна настава биће реализована током три суботе (22.04., 29.04. и 06.05.) са почетком у 9 часова на Факултету техничких наука.

У оквиру припремне наставе предвиђено је понављање градива из области заштите животне средине, заштите на раду, физике, хемије и других области од значаја за успешно полагање пријемног испита и студирање на Факултету техничких наука, а на крају организованог курса, ученици ће имати прилику да раде пробни тест склоности и тако се боље припреме за полагање пријемног испита. Ученици који буду похађали припремну наставу имаће прилике и да се боље информишу о активностима којима се баве инжењери заштите животне средине, инжењери заштите на раду и инжењери управљања ризиком од катастрофалних догађаја и пожара и на крају организованог курса радиће пробни тест склоности.
Припремна настава за полагање теста склоности је бесплатна и реализоваће је наставници и сарадници Департмана за инжењерство заштите животне средине и заштите на раду.

Формирање група је у току,  пријаве за похађање припремне наставе (име и презиме, средња школа, контакт телефон и e-mail адреса) пошаљите у сандуче FB странице Департмана (Департман за инжењерство заштите животне средине и заштите на раду - ФТН) или на izzsupis2017@gmail.com.

Материјал за припрему теста склоности можете видети ОВДЕ.