Дан отворених врата ФТН-а


28.04.2017. - 09:41 

Факултет техничких наука ће 13. маја 2017. године отворити своја врата средњошколцима који су заинтересовани за студирање на највећем факултету у Србији.
Посетиоци ће имати прилике да на презентацији чују све о студијским програмима које могу уписати у школској 2017/2018. години али и начин полагања пријемног испита, могућност конкурисања на више студијских програма ("ТРИ ЖЕЉЕ"), статистици претходних година и остало.

Након презентације, у Клубу "Машинац" са студентима свих области студија имаће прилику да поразговарају, попију кафу али и да завире у неке лабораторије.
У Кампусу новосадског универзитета тог дана организован је и Међународни фестивал науке и образовања где учествује неколико департмана са Факултета техничких наука и на чијим штандовима ће средњошколцим моћи да сазнају више о приказаним експериментима, да поразговарају са асистентима и професорима.

Позивамо све заинтересоване да се због што боље организације пријаве за учествовање на овом догађају (линк за пријаву је у прилогу вести).

Детаљан програм биће објављен накнадно. А све новости можете пратити путем Facebook-а.