Бесплатне радионице 3D моделовања и пројектовања


03.12.2019. - 13:42 

Драги матуранти,  будући бруцоши Факултета техничких наука у Новом Саду, Департман за механизацију и конструкционо машинство организује бесплатне радионице 3D моделовања и пројектовања за све који сте заинтересовани.
Није битно из које сте школе, да ли сте се икад бавили 3D моделовањем, већ је битно да желите да унапредите своје знање.

Током 7 радионица ћемо проћи кроз основе и напредне елементе софтвера за 3D моделовање Autodesk Inventor. Научићете да дизајнирате модерне склопове. Није обавезно присуство на свакој радионици. На крају ћемо организовати такмичење на којем ћете презентовати 3D моделе које сте само урадили. Најбољег ћемо наградити.

За време радионица ћемо причати и о предстојећем упису на Факултет техничких наука, видећете лабораторије, сазнаћете важне информације о могућностима запослења након завршетка студија итд.

Надамо се да ће вам наше радионице бити занимљиве и због тога вас позивамо да нам се прикључите.

Прва радионица почиње у суботу 21. 12. 2019.
Заинтересовани би требало да се јаве координатору радионице Николи Иланковићу на следећу e-mail адресу: ilankovic@uns.ac.rs

Детаљније информације можете погледати на сајту Департмана за мехнизацију и конструкционо машинство , Фејсбук догађају или на Инстаграм профилу.

Уколико имате неко питање, обратите се у инбоx или на горе наведену e-mail адресу.

Радујемо се заједничким радионицама! 

  • Није могуће приказати слику.
  • Није могуће приказати слику.