Припремна настава за упис на студијске програме Инжењерство заштите животне средине и Инжењерство заштите на раду


06.02.2020. - 10:15 

Департман за Инжењерство заштите животне средине и заштите на раду и ове године организује бесплатну припремну наставу за полагање теста склоности који се полаже у оквиру пријемног испита за упис на студијске програме Инжењерство заштите животне средине и Инжењерство заштите на раду. Припремна настава биће реализована током три недеље (25.04, 9.05. и 16.05.2020.) у трајању од 9 до 11 часова на Факултету техничких наука.

У оквиру припремне наставе предвиђено је понављање градива из области заштите животне средине, заштите на раду, физике, хемије и других области од значаја за успешно полагање пријемног испита и студирање на Факултету техничких наука.

Ученици који буду похађали припремну наставу имаће прилике и да се боље информишу о активностима којима се баве инжењери заштите животне средине и инжењери заштите на раду. На крају организованог курса радиће се пробни тест склоности за све који су присуствовали.

Припремна настава за полагање теста склоности је бесплатна и реализоваће је наставници и сарадници Департмана за инжењерство заштите животне средине и заштите на раду. Формирање група је у току, пријаве за похађање припремне наставе (име и презиме, средња школа, контакт телефон и е-маил адреса) пошаљите у сандуче FB странице Департмана (Департман за инжењерство заштите животне средине и заштите на раду - ФТН) или на ftnzastita@uns.ac.rs