Информације о установи: Централно-европски универзитет, Будимпешта, Мађарска


НазивЦентрално-европски универзитет, Будимпешта, Мађарска
ВрстаУниверзитет
Општина седиштаИностранство
Место седиштаБудимпешта
Адреса-
ОснивачИностранство
Телефон
Wеб
E-mail